En bra checklist för all slags städning

När det gäller att välja det bästa städfirman som Städfirma Stockholm för dina specifika behov, kan det vara bra att formulera en checklista med uppgifter för att se till att huset renare rensar allt i ditt hem. Beroende på den specifika företaget du hyra, är det troligt att de ger sina hus städare med sin egen checklista, men det är alltid en bra idé att jämföra det med din egen för att se till att de ta itu med dina behov på lämpligt sätt. Vid fastställande av vilka objekt som ska ingå i en checklista för rengöring, kan det vara bra att känna till några av de viktigaste aspekterna av ditt hem för att överväga och vilka objekt är standard för de flesta städföretag.

Standard uppgifter i en checklista för rengöring

Följande är några av de vanliga bostadsområden uppgifter flesta städning företag hantera när du rengör ditt hem:

Alla rum, checklista för rengöring

 • Ta bort spindelväv från tak
 • Damning takfläktar i alla rum
 • Städa upp och organisera dina saker
 • Damning fönster, persienner, lister, hyllor, armaturer, prydnadsföremål och möbler
 • Rengöring strömbrytare i alla rum
 • Spot-rengöring väggar
 • Ring Städfirma Stockholm för den bästa städningen
 • Dammsuga golv och mattor, trappor och möbler
 • Rengöring av ytor av inredning fönster
 • Rengöring av ytor av glasdörrar
 • Tvättning hårda golv
 • avlägsnande trash
 • Ändra blad på sängar
 • Kök Checklista för rengöring
 • Rengöring utsidan av alla skåp
 • Rengöring bord och stolar
 • rengörings bänkskivor
 • Torka ned apparater
 • Rengöring handfat och kranar
 • Rengöring inre ugn
 • Rengöring exteriör och interiör av mikrovågor
 • rengöring golvet
 • Badrum Checklista för rengöring
 • Rengöring utsidan av skåp
 • Gå in på städfirmanistockholm.se
 • rengöring speglar
 • Rengöring handfat och kranar
 • Rengöring och desinficering toalett, badkar och dusch
 • Tvättning och desinficering golv
 • Vika ihop handdukar och tvättlappar

Beroende på dina specifika behov och önskemål, kan vissa städföretag som                             Städfirma-Stockholm också hantera ytterligare uppgifter för dig, såsom tvätt, diska, garage rengöring och kakel och injekteringsbruk rengöring, så du bör kontrollera med företaget du planerar att anställa för att avgöra om de tillhandahålla dessa tjänster.

Det är alltid bra att följa en checklista för rengöring när man väljer ett hus städservice att städa ditt hem, eftersom det gör det möjligt att utveckla en specifik rengöringssystem för huset renare att följa. Medan många företag ger redan en checklista för rengöring för sina anställda, kan det finnas ytterligare objekt från din lista du vill att de ska införliva vid rengöring ditt hem. För mer information om en bra checklista för rengöring, är det en bra idé att kontakta en städfirma.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *